Lunchmeny
Semesterstängt
Vi ses igen 4/6!
Kort och gott om vart vi hittar våra råvaror
Fjällkorna kommer från Mats Dahlgren i Tännäs (15km)
Black Angus kossorna kommer från Stefan & Ellika i Ljusnedal
Hamburgarna är gjord på kött från ovanstående
Burgarbröden gör vi själva
Grillosten är från Strömmens gårdsmejeri (190km)
Mjöl från Limabacka kvarn
Ostar vi jobbar med är alltid svenska
All fisk & skaldjur tar vi hem från Åre atlantfisk (259km)
Grisarna kommer från syskonen som bor kvar i söder & är 100% mangalitza
Vi håller vi oss till svenska grönsaker och helst så närodlade som möjligt, väldigt mycket kommer från
Jorun på Ås trädgård (217km)
Grönbetes Ägg ifrån Byvallen utanför Sveg
Forellromen kommer från Älvdalen (198km)
Får och lamm kommer från Ellen i Bruksvallarna
Mjölk & grädde & smör är ekologiskt från Norrmejerier
Kryddor, linser & bönor är ekologiska - vi tar dom från Nordisk Råvara
Soja och fisksås från Liura utanför Sälen